Search This Blog

Tuesday, September 11, 2012

IKEA oh IKEA!!

hehehe..

gelak jahat.. gelak bersalah.. gelak sukeeeee!!yeayyy.. setelah sekian lame xberjimba kt ikea finally harini kugagahi utk terjah ke sane. hahahahha. td lepas je pegi klinik hamid arshat sign segala form admission utk operation on this 27th terus je aku pegi ikea. alang2 dah dekat ape lg. lgpn time tu awal lg. lom waktu org blk kje. niat di hati xnk beli apape. nk cuci mate je. tp finally aku sebat jgk mende2 comels. xleh nk elak lg dah. hahaha. tu pon mcm2 wishlist yg aku dah ade dlm kpala otak ni. tggu hubby blk bole la ajak die pegi pulak. hahaha. nk tgk x?


                                                  tadaaaaaaa..hahahah


mende2 ni laa aku dok borong. pastu....

                                                wink wink wink..

kalo huby blk tgk aku beli mende2 ni cnfrm die bebel. hahaha.. kt umah tu dah jd mcm tadika. sume brg2 bdk kecik. sukeeeee. kecuali accessories lain laaa. hahaha. hadoi laaa farah oi. tah bile laaa nk jd serupa bini org. ikea ni kalo menghabiskn duit org mmg xbole la kn. kalo pegi sini je cnfrm kempis poket. ade je mende nk beli. hahaha

in the same time, aku dok runsing pk manetah aku letak member kad tupperware. seyes lupe gile. tah ke mane aku campak. korek sane sini sume xjumpa. ke hubby da buang. alaaaaa.. cemane ni?? bole buat blk ke member kad tu? esok nk kne tepon tupperware punye HQ. arghhhh stress pk pasal tu.

k la bye!

No comments: